BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 17. desember 2010

Jeg skjønner det ikke. Jeg skjønner det virkelig ikke. "Da drar jeg ut igjen, blir ikke sen, blir ikke full." Løgn. Løgn løgn løgn løgn.

At jeg ikke kan lære. Det skjer jo hver eneste gang. Løgner og brutte løfter. Dumme fylleunskyldinger. Spørsmål gang på gang, fordi han glemmer svarene.

DIN FAKKINGS LØGNER!

4 kommentarer:

Eline sa...

Jeg tror menn er æsjeteite innimellom. Og de ser ikke på det som løgn, de ser på det som uhell! Og de skjønner ikke at de er fulle heller. De er bare brisne nemlig. Menn er rare.

*klemme masse på*

Gleder meg kjempemye til snart :D *savne på*

Anonym sa...

Han ser sikkert bare ikke hvorfor det skulle være ille. Noe jeg ikke gjør heller. Drikke seg full eller være sent hjemme er da ingen forbrytelse? Folk flest gjør det hele tiden. Om noe, så er det hvite løgner det er snakk om her.

Caralina sa...

Det er snakk om å bryte løfter han gav meg. Når han vet jeg sitter hjemme og har det helt forjævlig. Når han vet hvordan han selv blir i fylla. Det er ingen hvit løgn å si "jeg kommer hjem tidlig, og jeg skal ikke bli full" og så komme hjem langt etter stengetid, shitings.

Anonym sa...

føler med deg pusen. det er normalt å bli lei seg og såret når kjæresten gjør noe han sa til deg at han ikke skulle gjøre. uansett hva det gjelder. og dette burde jo kristian faktisk tenke over... fy på deg kristian, vet du kan bedre!!

-s