BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 30. april 2010

Home

Da er jeg hjemme igjen. Fått slappet av, snakket masse, og rett og slett...tatt den pausen fra hverdagen jeg trengte. Jeg har savnet Remi og Ozzy massest, men har kost to tonn på begge to, så da går det bra.

Skal ut og spise i kveld på Fridays med Remi, Lars og Eline <3 gleder meg enda mer massest!

Mandag er tannlegetime.

Tirsdag er begravelse...

Jeg savner deg mormor. Jeg håper du ikke har det vondt lenger, og trøster meg med det. Kanskje du har fått se igjen onkel Kai og bestefar, hvem vet? Bare fordi jeg ikke tror på himmelen betyr det ikke at den ikke kan finnes.

tirsdag 27. april 2010

R.I.P

Sov godt mormor. Jeg savner deg alt for masse allerede :(

I morgen får jeg komme på avlastning/døgnpost, blir borte fire dager. Så tviler på at jeg kommer til å være noe særlig på nett. Men man kan alltids sende meg en melding eller noe, da blir jeg glad.

Jeg var dum nok til å prøve å løfte dufoljebrenner-tingen til Kristiane. Nå har jeg supervondt i høyre pekefinger. Ser ikke noe forskjell, men faen som det svir..

torsdag 22. april 2010

Mrh

I thought I was ok with it. Obviously I'm not.. Gawd...

onsdag 21. april 2010

*whine whine*

Teite Remi. Han har smittet meg med forkjølelsen han så og si er kvitt nå. Bare at jeg har andre symptomer, så jeg vet ikke om den forsvinner like fort som hans. Vonde bihuler, hodepine, lett feber, vond og sår hals, sånn øverst i svelget. Deilig?

Ikke kan jeg legge meg og sove det vekk heller, snekkern kommer i dag for å rive saker og ting pga vannskadene som må tørkes ut >.< De jobber i overetasjen nuh. Så jeg sitter og venter på at de skal banke på døra. Det kan jo... ta sin tid.. Men jeg tør ikke legge meg, tilfelle jeg sover gjennom at de banker på. That be not good.

Mrrrrrrrrr!
*syte*

onsdag 14. april 2010

*sjalu*

Remi skal på Metallica i dag...JEG VIL OG! >.<

Rørleggeren har fikset lekkasjen, endelig. Så jeg skal snart bade litt. Det blir deilig.

Sånn ellers såå...er jeg vel tilbake i min skjøre balanse mellom depresjon og normal, so that's good?

Drip.Drip.Drip.

Etter å ha hatt ned over 20 liter vann på kjøkkenet/i dørkarmen der (alt i små små drypp >.<), kommer endelig en rørlegger i dag. Stakar dama over oss, de må rive en hel vegg for å komme til lekkasjen. Forhåpentligvis får vi da tilbake vann i dag, men ikke sikker enda. Og siden alle unntatt jeg er på jobb, så sitter jeg her, våken, og venter på rørleggern, for jeg har alle nøklene o.O

Skolen i går gikk så mye bedre enn forventet. Jeg hadde skikkelig angst, redd for at jeg hadde vært for mye borte eller noe sånt. Men lærern er...fantastisk? Neste gang, så har vi repetisjon av det jeg ikke har vært på. Og siden jeg er bortreist uken etter neste, så har vi prøve da, men den trenger jeg ikke ta, siden vi kan velge mellom å skrive og levere en oppgave, eller å ta prøven. Best bloody teacher ever! Ta hensyn? Jaa ^^ Snillest! *lettet*

Og siden mamma krever at jeg skriver ned tre positive ting (egentlig hver dag), så gjør jeg det her.

* Jeg har verdens søteste hund liggende i sengen, der han klør seg på snuta med forlabbene
* Jeg skal sannsynligvis gå tur med Eline i dag
* Jeg har verdens beste leppepomade <3

søndag 11. april 2010

Visits

Skal besøke mormor på sykehuset i dag sammen Remi, mamma og pappa. Hun har blitt helt lam i beina..men..bedre med en mormor i rullestol en stund til enn ingen mormor. Though, kreften er uhelbredelig så, det går jo bare en vei..

Vi skal til mamma og pappa og spise middag etterpå og, og så hjem og rydde i leiligheten litt. Good distractions.

Jeg og Remi snakket mye under og etter sammenbruddet mitt her om dagen. Vi skal komme oss mer vekk fra dataen, mer ut, gjøre mer ting sammen. Så håper vi får det til og at det blir bra for oss. Nå skal jeg rive ham vekk fra bacon snacksen hans, for vi må dra.

*poof*

torsdag 8. april 2010

Fucking up

Again and again. I should throw away that tool of mine. Hope no one notices that doesn't allready know.. it's worse than usual..because I needed it.

Jeg drar til tante Tone i ettermiddag, passe Rubia mens hun er på jobb i morgen. Så kommer jeg hjem på kvelden en dag. Ganske usannsynlig at jeg vil være noe online, så om man skal ha tak i meg, er det meldinger som gjelder.

I'm not ok

I'm not ok, I'm not ok, I'm not ok, I'M NOT OK!

...Remi <3 without you, I'd be lost.

Sorry for failing so much..

onsdag 7. april 2010

Tvangstanker

Hvorfor blir jeg ikke kvitt dem? Tankene, impulsene, handlingene. Jeg kan ikke stoppe dem, det er som om jeg skal stoppe en truck med lillefingern. Det går ikke. Jeg klarer ikke la være å sjekke, overanalysere, bli paranoid. Jeg klarer ikke la være å se sammenhenger der det ikke er noen. Og nei, dette dreier seg ikke om bare én situasjon. Men om flere. Mange. Alt.

Someone shut me away please..

tirsdag 6. april 2010

Spring, death, sucky

Vel, jeg har aldri vært glad i våren. Tror jeg har skrevet om det tidligere i grundig detalj. Nå har jeg enda en grunn, og et nytt hat i tillegg. Kreft. Jeg hater den sykdommen. Enten den tar unge eller gamle, så tar den noen som er kjære.

Mormor ligger på sykehuset nå. Kreften har spredd seg til ryggen og bekkenet, men heldigvis ikke til magen (noe de måtte finne ut av via operasjon, stakar mormor'n min). Hun er visst helt susete pga all morfinen hun får. Vi vet ikke helt hva som skjer fremover. Kreften er uhelbredelig. Hvor lenge vi har igjen med henne, og i hvilken tilstand hun vil være, aner vi ikke. Kan være alt fra uker til måneder og videre. Jeg håper på så mye tid som mulig. Mormor er THE ONE person in my life som jeg setter mest pris på, ser mest opp til, og elsker grenseløst. Seriously. Jeg hater kreft. Og at det må komme på våren...og (egoistisk nok) at det må komme nå som jeg begynte å stable meg litt på beina igjen etter en dårlig periode.

Men jeg prøver å gjøre som psykologen sier. Lev i nået, nyt de gode tidene, ikke bekymre meg.

Det er ikke lenge til jeg drar til Milano, gleder meg masse :) Er bare fire dager, men jeg mistenker jeg kommer til å lide av savn av Remi, Eline og Christian *flire*

So...det ble ikke akkurat noe "se på påsken min"-innlegg. For, bortsett fra middagen med Lars, Eline og Knut på onsdag, så har den bestått av depping, gråting, SI, alt for mange bad, og alt for mye gaming, kombinert med alt for lite søvn.

Klokka er to nå. Siden jeg ikke gidder lvle ting i WoW, så diller jeg rundt med Aion (som jeg merkelig nok har spilletid igjen på =/).

Planlegger fotoshoot til lørdag 17 og, that ought to be good :) Håper jeg får farget håret og klipt meg litt før da.

Erh, ja, jeg har gått tom for ting å skrive om. Det å ikke skulle tenke hverken frem eller tilbake gjør meg litt..rastløs og...blank..

Tuddeluu