BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag 25. januar 2010

Makeup mania!

Jeg sitter å venter på en haug av sminke i posten. En del Lime Crime, og et par andre skygger. Gleder meg max til å få dem! Nydelige farger!

Jeg er hektet på makeup-tutorials (for dere som ikke visste det), og har forelsket meg i Pixiewoo's channel på YouTube. De er...awesome. Jeg anbefaler dem virkelig, for alle typer looks. Man kan lære fantastisk mye der!

*glede seg til sminken hennes kommer*

søndag 17. januar 2010

Moodswings

Det er rart hvor fort humøret kan svinge opp og ned. Tidligere i dag hadde jeg vondt i hodet og hele kroppen og ville ingensteder, men siden det er Remi og min sin 4årsdag i dag (eller, i går, siden det er over midnatt når jeg skriver dette) så sminket jeg meg og kledde på meg. Vi spiste på Friday's, og der gikk humøret opp. Så dro vi til Adrian og Eirikur, hvor det svingte litt opp og ned. Kom hjem, så svingte det litt ned, så jeg tok en kopp te, badet, og leste bok. Det hjalp litt. Så browset jeg litt rundt på Facebook, fikk et par mindre koselige flashbacks og minner, teite tanker, og har nå svingt ned igjen humørwise. Så jeg får vel bare poppe et par piller og fortsette å rogue rundt i WoW.

mandag 11. januar 2010

Fire fire!

I går våknet vi av at noen banket intenst på døra vår. Det var en nabo, som forklarte at det var brann hos damen ved siden av oss, og vi måtte kle på oss, ta med Ozzy, og gå ut. Så sto vi ute og ventet en halvtime at least, mens røykdykkere og brannmenn og politimenn løp ut og inn. Det var heldigvis ikke en stor brann, og vi fikk ikkenoe røyk inn til oss. Så alt gikk bra :)

lørdag 9. januar 2010

Gothic dinner party

Vi skal på middag til Lars og Eline ^^ Jeg gleder meg massest! Har fikset hår, sminke, tatt på meg pen kjole, og er ellers veldig klar til å gå. Nå mangler jeg bare at Remi skifter, også skal vi hoppe på bussen og komme oss av gårde :) Blir sikkert lagt ut bilder av kvelden senere, enten i min eller Eline sin blogg :)

torsdag 7. januar 2010

Wuhuu

Styrelederfjotten har gitt meg ytternøkkel, så ikkeno mer stress med det.

Jeg har et stk Christian (som egentlig skulle hjelpe meg å farge håret, men jeg er for lat til å begynne) og et stk kjæreste som sitter i sofaen og spiller Guitar Heroes. Bente var her i sta også ^^ Skulle ønske hun ikke var så allergisk mot Ozzy :p Kristiane og typen hennes er hjemme og ^^ Så sånn bortsett fra at lampa på rommet har gått og ikke funker selv om jeg har byttet pærer, så har jeg det ganske bra. Skal raide halv 9 tror jeg gitt. ICC ftw. Full clear as usual I guess *shrug* Litt rart å raide i mørken, men det ordner seg.

Skal til psykologen i morgen. Snakke om diverse jeg ikke gidder nevne nå, for jeg har sikkert klaget om det før. Eneste jeg skal klage på nå er det faktum at jeg må trekke en visdomtann. Visdomstannen min nede til høyre er 90% begravd av tannkjøtt. Dette tannkjøttet hovner opp, så når jeg lukker kjeven biter jeg ned på det, og det gjør sabla vondt. Kan faen meg ikke tygge noenting! Så vi skal trekke den i overkjeven så jeg slipper å tygge på den nede. Lettere det enn å skjære ut og trekke den nede. Så jeg skal bestille time snart, ta angstpiller, dukke opp 30 min tidligere, få beroligende midler, så lystgass, så bedøvelse, og så trekke. Little Cara on drugs? Anyone wanna walk me home so I don't wander off? Ja, også må jeg bli flinkere med fluor og tanntråd for å fikse de begynnende hullene mine sånn at jeg kan tygge med de andre tennene mine og... Og gjør jeg det kan vi kanskje begynne å fikse kosmetisk *nodnod* Jeg får bare bite i meg frykten og gjøre det... *sukk*

Nåååå skal jeg... en tur på badet...hente en Cherry Coke... og logge WoW!

tirsdag 5. januar 2010

Winter, brr

Usjameg... Jeg må ta trikk og buss hjem i dag. Does not want to! Det er kaaaaldt! Jeg tenkte egentlig å ha på boblebukse, men det blir for varmt når jeg sitter inne i klasserommet. Så da blir det jeans med ullstrømpebukse under. Og boblejakke. Og skjerf, votter og lue.

Jeg skal til tannlegen i morgen. Og jeg vil ikke. Jeg er pissredd. Skal bare titte på visdomstanna og de andre og se om det er noe man kan gjøre med at hver gang jeg tygger noe hardere enn overkokte nudler/pasta, så gjør det vondt. Og se på muligheter for kosmetiske greier og. Men jeg liker det ikke. De må poke, og jeg kan plutselig få beskjed om at jeg må tilbake neste uke og gjøre masse vonde ting... miff *scared*

Vi har ikke fått tak i han styrelederfjotten enda, noe som suger -.- Jeg har ikke nøkkel til ytterdørene, så jeg kan ikke gå på butikken eller ut med Ozzy hvis ingen andre også er hjemme og kan åpne for meg >.< Suckyyy!

Sånn ellers så...planlegger jeg innflytningsfest. Har ikke helt bestemt meg for hvilket tema jeg skal ha, eller om jeg skal ha et tema i det hele tatt, men jeg må vel finne ut av det snart, og finne en dato. Hmm.. *tenke tenke*

søndag 3. januar 2010

Mrrr

Jeg hater visdomstenner. Alt de gjør er å gi deg smerte. Nå er det den nederst til høyre. Den driver å dytter under tannkjøttet innerst mot kinnet, og jeg kan hverken bevege på, lukke kjeven, eller tygge noenting uten smerter. Tilogmed å svelge forårsaker bevegelse og smerte. LEI AV! *stappe seg selv med smertestillende og håpe på det beste*