BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 30. desember 2009

Visitors

Det har vært litt folk innom i dag. Først kom moren til Remi en tur for å titte, det ble Ozzy veldig glad for ^^ Så kom Christian. Han er her fremdeles sånn egentlig *flire* Vi har sett på Istid 3, spist lasagne, sett på Max Manus, spilt Magic, og ser nå på the Mentalist før vi skal se på Bones.

Kristiane kom innom med saker i sted og. Hun flytter inn 2 eller 3 januar, hun må på Ikea og kjøpe seng først ^^ Hun virker utrolig koselig, så jeg tror nok det kommer til å gå flott å bo sammen med henne, selv om det sikkert blir litt rart i begynnelsen ettersom jeg aldri har bodd med noe annet enn familie eller kjæreste før :p

Nå må jeg, samtidig som jeg ser på the Mentalist, lage en PowerPoint fremvisning av naturfagprosjektet mitt. "Kjemiske kjennetegn og forskjeller på de viktigste næringsstoffene i kroppen"...gawd.. Har allerede skrevet en oppgave på nesten 900 ord :p Også må jeg lage den teite PowerPointen. Jeg er ikke flink på det at all.. Sist fikk jeg nesten kjeft for å ha skrevet for lite på PowerPointen min :s Får se om jeg får til litt mer uten at det blir for mye denne gangen da.

tirsdag 29. desember 2009

Getting settled

Ting begynner å ordne seg her. Har fått pakket ut alle klærne og bøkene mine, Ozzy begynner å bli mer vant til å være her (selv om han står og gråter atm fordi Remi er ute en tur), og tv og anlegg er på plass. Vi har spilt Guitar Heroes, vært på butikken, og hatt et lite besøk av mamma og pappa som hadde kjøpt litt forskjellig til oss :p Tror vi skal lage lasagne i kveld, det blir digg ^^

mandag 28. desember 2009

New home!

Da er alle sakene mine ferdigflyttet. Nå sitter jeg på laptopen min (stasjonære har vi ikke satt opp enda), har spist taco, og drikker brus. Og ser på The First 48 på YouTube. Jeg er mett, varm, nybadet, har et pledd, og er generelt ganske sliten men tilfreds. Remi er ute og henter sine siste ting. Forhåpentligvis får han også med seg madrassene sine somehow. Til sist kommer Ozzy <3

Det har vært en lang dag. Klokka er bare 7, men jeg er klar for å sove allerede *flire* Rydde alt annet får komme i morgen, jeg orker ikke mer i dag, that's that.

I morgen må jeg begynne på naturfagoppgaven min også gitt...jaja, går sikkert bra ^^

Det er litt rart å være her uten Truls og Ida. Sitter heletiden og forventer at de skal sprette frem fra badet eller kjøkkenet, men det har de ikke gjort hittil :p

Ouaah

I morgen er dagen! Alle mine eiendeler (unntatt pc'en som jeg sitter på nuh, skoene mine, og rottene) står på stua i en stor haug. Vi har fått nøkler (gakk <3), og fraogmed i morgen bor vi i Gamlebyen.

Fikk møtt leieboeren og faren hennes en kjapp gang i dag, Kristiane er kjempesøt, så jeg tror nok vi kommer godt over ens :) Hun er gamer og sies det, så jeg kan bare se for meg hvor sosiale hjemmekveldene blir, alle sittende på hver sin data XD

Jeg vet liksom ikke helt hva mer jeg skal skrive. Jeg er litt sånn...i limbo atm.. litt sånn mellom states for tiden... Glad, redd, angsty, deppa, superhappy, fornøyd... det passer ikke sammen *flire*

fredag 25. desember 2009

Christmastime, busytime, movingtime!

Julaften er over for now. Og den gikk kjempebra til tross for angst i forkant og svimmelhet/diorienterthet (is that even a word?) sent på kvelden. Jeg feiret med familien til Remi i år, og det var superkoselig ^^ Celin hadde stiiiilig kjole, Andras var superkjekk i sin lille dress og slips, og...jah, han er nydelig ^^ Middagen var god, og vi koste rompa av oss med gaver og alt!

Jeg og Remi fikk litt penger, Remi fikk Metallica billett, jeg fikk universalgavekort på 600 kr (=D), vi fikk felles to store badehåndklær, matvekt, dessertgaffler og kakespade fra Hardanger bestikk, oooog...hmm, lurer på om det var det, kan ikke huske om det var noe mer.

Selv fikk jeg pysj fra La Senza, undertøy, penger, bade-sett i wild cherry fra Body Shop, halskjede, og gavekort på Platekompaniet. Eneste jeg ønsket meg som jeg ikke fikk var en iPig :p Men det kan jeg sikkert få senere *nod*

Jeg har pakket i hele dag. Alle klærne mine er nå i bokser. I morgen skal jeg pakke bøker, og rydde og kaste ting i skuffer og i pulten og sånt. Yuh.

mandag 21. desember 2009

Boredboredbored

Dagene går forbi alt for sakte. Hver dag føles som 3. Jeg liker ikke at det går så tregt, man får bare ekstra masse tid til å tenke.

Jeg har lagt på meg i det siste. Mamma la merke til det og spurte. Hun var glad for det men...ikke jeg. Veier nå konstant 49..det er bare 1kg før 50 det... Ikke faen om jeg skal ende på 50. I have to do something. Quick... En ting skjønner jeg ikke da. Mamma og pappa syns jeg ser syk ut, sliten, grå i ansiktet, dype ringer under øynene. Burde jeg ikke sett bedre ut siden jeg har lagt på meg? Eller klarer faktisk natt etter natt med mareritt, og dag etter dag med depresjon til å få meg til å se ut som en død fisk?

I'm concidering buying a liquid foundation and some powder. Huden min er for tørr for mineral foundation for tiden føler jeg, får ikke den coveragen jeg vil ha. Feck it.

søndag 20. desember 2009

List-thing

40 hemmeligheter om deg selv.
Hver ærlig uansett hva.


1.Hvem er dine siste 4 meldinger ifra?
Remi...tror jeg...jo, Remi

2. Hvor er profilbildet ditt tatt henn?
I studioet en av fotografene mine leier for tiden

4. Singel eller opptatt?
Opptattest

5. Liker din forelskelse deg tilbake?
Ofc, han elsker meg tilogmed!

6. Hvordan er humøret ditt nå?
Litt labert. Depresjonen ligger tungt for tiden.

8. Hvilken fager er det på t-shorten din nå?
Not wearing one. Men ville vært sort eller sort/hvit eller blå om jeg hadde på meg en

9. Føler du deg romantisk eller freaky?
Erh...both? At once and always?

10. Hvis du kunne gått tilbake i tid og endret noe, ville du ha gjort det?
Jeg ville likt å si nei. Men...hadde jeg hatt muligheten hadde jeg nok prøvd å gjøre et par ting annerledes. Tho...then again not. Det spørsmålet her klarer jeg aldri svare noe definitivt på tbh

11. Hvor var du sist du var utenfor Norge?
Da var jeg i Sverige :p Hvis man vil litt lenger, Praha


12. Har du hatt en nær-døden-opplevelse?
A few times. All selfinduced. I'm glad I didn't go through with it though.


13. Hva gjør du på mest?
-.- Flott formulert spørsmål. Vel, jeg sitter på dataen mest tror jeg. WoW, dilling på nett, ser på anime og dokumentarer. Other than that, I read, play my clarinet, and do stuff with my bf the most.


14. Liker du gnomer?
De er bare gode for en ting: Å skylde på når vi wiper i WoW!

15. Hvem kan du fortelle alt til?
Alt og alt. Stort sett det meste med Remi. Det aller meste med Christian og Eline. Men det er ting ingen vet også, og som ingen får vite, that's common and good.

16. si noen med samme bursdag som deg?
Faren til Remi, lillesøsteren til en tidligere venninne, og en dame i nabo-oppgangen. That's those I know of.

17. Når var det sist du var trist?
Earlier today.

18. Hvor er du nå?
Foran dataen på rommet mitt hjemme hos mamma og pappa.

19. Hvis du kunne ha hatt en superkrefte, hva ville det ha hvert?
L2spell. Anywho. Sannsynligvis evnen til å kontrollere kroppen min. Eller kanskje å kontrollere metall i alle dens former... I dunno really. I'd always love some magic of some sort.

20. Hva er det første du legger merke til på det motsatte kjønn?
Utseendet. Det er det første jeg legger merke til med hvem som helst egentlig. The rest comes after, though it is more important, because it takes time to find and explore the rest.

21. Hvem er din favoritt kjendis?
Det står mellom Christopher Lee og Toumas Holopainen.

22. Hvilket sitat(er) tror du på?
Those who dream by day, are cognizant of many things, which escape those, who dream only by night. -Edgar Allan Poe

23. Favoritt farge?
Hrm. Blå og sølv og sort og metallic/iridescent hvitt

24. Hva hater du mest på tv?
Det meste. Mest må vel være alle disse patetiske fake reality-showene og dating-shows

26. Hva drikker du og spiser fortiden?
Jeg drikker mye 1kcal iste, Sprite Zero, og vann.

27. Snakker du andre språk?
Engelsk. Flytende. Skriftlig og for den saks skyld. Og jeg forstår meg litt (LITT) på japansk.

28. Hva er din favoritt lukt?
Cherries!

29. Beskriv livet ditt med et ord?
Failure? Nei...så ille er det ikke. Delayed? Eller kanskje...labert? I dunno.

30. Noen tatoveringer eller piercinger?
5 tatoveringer, 12 piercinger

31. Hva ser du fram til mest?
Å flytte den 28.desember sammen med min kjære, voffsene, og våre 4 rottesnutter.

32. Hvem tenker du på nå?
Hvordan julen blir i år. Og hva jeg kan gjøre med meg selv for at det at jeg er max deppa ikke skal påvirke andre.

33. Hva skulle du ha gjort nå?
Sovet? I dunno.

34. Hvem var den siste personen som fikk deg sur?
Hmm. Hvem vet hvem han var, men han gikk foran meg på vei hjem fra ett eller annet, var max treig, og slapp meg ikke forbi. Når jeg spurte pent "unnskyld, kunne du sluppet meg forbi, jeg har litt hastverk" så så han stygt på meg og sa "gå forbi da vel". "Jeg kommer ikke forbi" sa jeg. "Det er ikke nok rom på fortauet ettersom du går i midten" Jeg var snill, og utelot å si at grunnen til det var at han var ekstremt feit, og bar på masse poser, og gikk MIDT i veien, så ingen kom forbi uten å måtte hoppe ut i full trafikk. "Javel ja, gå i gata da vel" sa han frekkt, snudde seg, og sneglet seg videre. Jeg albuet ham hardt i sideflesket, flirte når han mistet posene sine, og strenet forbi. Gawd, the nerve of some people. FOLKESKIKK PEOPLE!

35. Hva hører du på nå?
Susingen fra datamaskinen, siden jeg har glemt å bytte til ny sang mens jeg skrev svaret på det foregående spørsmålet.

36. Liker du å jobbe i hagen?
Not my thing

37. Hvilken farge er det på neglene dine?
Atm? Chipped black.

38. Oppfører du deg annerledes når du er med den du liker?
Urm. Probably. Med Remi, ja. Men, man er alle litt annerledes med andre personer. They're still all me though.

39. Hva er din naturlige hårfarge?
Lys blond. Rundt en 10'er med mindre jeg har blitt mørkere

40. Hvorfor gren du sist du gren?
Keep your language consistent damnit! Mrh. Gawd som jeg gruer meg til norsken til høsten, de forandrer jo ALT pga nitwits som denne personens staving. Anyways. Jeg gråt fordi jeg våknet opp i kaldsvette etter et grusomt mareritt om haier og isbjørner på en ferie i Afrika (don't ask, the polarbears and the snow was just there!), og husket at før det hadde jeg hatt ett enda jævligere mareritt om personlige ting og frykter, og fikk angst. But both the crying and anxiety stopped after some pills and a phonecall to my mum. *nod*

torsdag 17. desember 2009

Hrm...

Things are... weird lately. Let's just write all this shit down.

Kreftet til mormor sprer seg ser det ut som. Jeg takler det vel egentlig ikke så bra med henhold til bekymringsangsten min, redselen for sykehus, og tanken på alt det vonde hun sikkert må gjennom. Så jeg er litt down in the dumps for tiden.

Jeg distraherte meg selv i dag ved å møte Eline i byen, det var godt. Snakke, drikke te, shoppe litt (vel, jeg brukte en tusenlapp på sminke *hides*), spise, dra til henne og Lars, se på film, så bli kjørt hjem av Remi. Ja, Remi sendte meg en søt melding og. Den rimte og sånn, så jeg vet ikke om han fant på den selv eller ikke, men den var søtings <3

Testet den nye sminken også. Worked lovely.

Jeg har planer for håret mitt. Hvitblondt og kortkort på sidene, og blå striper i det sorte. That sound ok to anyone? Siden jeg endelig flytter har jeg maks lyst til å gjøre mer med stilen min somehow. I know I say that all the time, and it usually never happens but. I'm allowed to hope and try, 'aint I?

Sometimes I wish I had a camera, so I could take pics of my makeuplooks and such. And have a reason for looking good and taking random pics. But I has not one so.

I morgen skal jeg sannsynligvis til Lisa Marie, fikse oss, være jenter, og drikke rødvin. Så får man se om det blir ut eller ikke. Yeye.

I guess I'll return to playing Dragonage: Origins now then.

onsdag 9. desember 2009

Bright spots

Jeg har hatt et par lyspunkter i den siste tiden. Jeg og Remi får sannsynligvis flyttet, og ikke bare hvorsomhelst - vi får sannsynligvis leie Truls og Ida's leilighet når de flytter til Praha! Da får vi hatt med voffsen <3 Sentralt, nydelig leilighet, masse møbler ^^

Bursdagen min er i morgen. Feiring på lørdag. Jeg er fremdeles litt skeptisk til om det er et lyspunkt eller ikke men...vi sier det er det.

Resten kommer i litt random rekkefølge:
Jeg har fått nye angstmedisiner
Jeg skal feire jul hos Remi
Jeg får bursdagsgaver, og er spent på hva jeg får av de forskjellige
Bortsett fra at hun ligger på isolat pga omgangssjuke, så går det litt bedre med mormor (hvertfall sist jeg hørte noe)
Vennene mine er awesumness
Jeg er ikke like deppa som jeg pleier å være på denne tiden av året (tho, det kan snu om noe skjer)


Nå skal jeg busse meg ned til NAV, for så å busse meg opp til Ryen og til psykiateren. Så skal jeg hjem og... dille? Spille? Dasse? Slække?

Yuh.

fredag 4. desember 2009

He's working..

...all week long. Kanskje søndag og, eller var det da han sa han ikke skulle jobbe? I can't remember. Men han jobber overtid hele neste uke og. Inkludert bursdagen min. Will I even see him that day? *heartsick* I miss you bunny...

onsdag 2. desember 2009

Worries

Jeg er konstant bekymret for tiden. Og med meg, så blir det til angst. Bekymringsangst ftw.

Jeg er bekymret for mormor. Jeg er bekymret for at jeg er slem som feirer jul med Remi og hans familie i stedenfor min egen. Jeg er bekymret over vekten min, utseendet mitt. Jeg er bekymret for vennene mine. Jeg er bekymret for at folk har glemt meg. Jeg er bekymret for Remi, han jobber så mye, og jeg savner ham massest.

Jeg er bekymret for meg selv, for jeg graver meg bare dypere og dypere ned for hver dag som går. Jeg gjør mer hver uke enn jeg har pleid, og det sliter meg ut. Men når jeg ikke gjør ting, kommer tankene. What the hell am I gonna do..

Help?