BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 29. oktober 2009

Thursday shopping

Dagen startet crappy. Jeg forsov meg nesten til frisørtimen, og hadde sykeste marerittet ever. Det er litt triggende, så jeg velger å ikke skrive det ned. T-baneturen var bare stress med en liten gutt som satt å nærmest hylte meg i øret hele veien >.< Thank god for music and earplugs.

Frisørtimen var akkurat det jeg trengte for å komme til hektene igjen. Ettervekst er vekk, sidene er passelig korte igjen, håret lukter godt, og er pent og rett ^^ Christian var grei nok til å holde meg med selskap frem til mamma var ferdig på jobb. Mamsen og jeg fikk gått til innkjøp av et par boots/støvler til meg, en kåpe, og to ullgensertinger, i tillegg til sokker og litt diverse jeg trenger til naturfagen. Vi spiste på Peppe's også, og selv om det var veldig fullt der var det koselig og sitte å bare skravle litt ^^ Bilder av klærene kan jeg ikke helt garantere ettersom jeg ikke har kamera så... Ja..

Remi har klart å bli syk igjen somehow, jeg vet ikke helt hvordan han får det til. Men kroppen hans har ikke hørt om immunforsvar, det er helt sikkert. Vi skal ut på en liten kjøretur nå, så jeg får se hvordan det går med ham og dytte i ham noen vitaminer.

I morgen er en lang dag. Opp tidlig, fikse hår og noe sminke, pakke ned klær og korsett og sminke, og tusle avgårde til psykologen. Så rett fra psykologen til Truls og Ida ;) Om kvelden blir det moteshow med Dracula Clothing på Halloween partyet til Gotham. Jeg liker ikke Skuret, det er alt for lite. Men det blir forhåpentligvis bra likevel. Kommer nok ikke til å være så utkledd at det gjør noe, men pen i nydelig antrekk blir jeg i det minste ;) Så det får holde!

Jeg tenkte på her om dagen at kanskje jeg burde holde en sånn spørrerunde ting jeg og, der folk kunne spørre om ting de vil vite om meg eller noe sånt. Men, jeg har en sterk følelse av at de eneste som leser bloggen min er Eline og Christian, og de kan jo bare spørre in person, så det er vel pointless XD

Det er litt trist egentlig. Jeg joinet og lagde blogg her fordi jeg hørte at det var et såppass godt samfunn her. I guess I'm just not interesting enough. Or sick enough. I dunno...

Å...ja, enda en ting. Jeg får ikke flyttet likevel visst. Det er funnet sort muggsopp overalt i huset, så alle skal flytte ut. Typisk nok når jeg endelig hadde fått tak i alt jeg trengte for å få sosialgarantien og sånt fra NAV. Så må ringe NAV i morgen og si hva som skjedde, og begynne å lete etter et sted å bo på nytt *sukk* I just knew I had it too good lately.

onsdag 28. oktober 2009

Femininity

Alle jenter jeg kjenner klarer å være feminine enten de vil eller ikke. I dag vil jeg være feminin. Utpreget feminin. Men har jeg klær til det nå som det er høst/vinter? Neh. Ingen ullstrømpebukser som ikke er hullete etter bruk fra i fjor, ingen kåpe til å holde meg elegant varm. I need to get these things somehow, before I go insane. Jeg er lei av å se ut som en mann hele tiden...

mandag 26. oktober 2009

Good and bad

Jeg har hatt en flott helg :) That's the good part I think

Bad part time.
Jeg er bekymret for mormor selvfølgelig. Jeg sover dårlig, har mareritt som vekker meg i kaldsvette (mer enn vanlig), migrene litt værre, mat-issues værre. Oldefaren til Remi har brukket lårbeinet etter å ha falt ned trappen, og må operere, så Remi er bekymret også.

Det jeg...både bekymrer meg for og er glad for er mat-issues'ene. I might loose some, which is good. But...I know it's not healthy. Blah.. Fuck it..

fredag 23. oktober 2009

Progress

Ting går forover. Jeg har begynt med naturfag, levert inn husleiekontrakter til NAV, og skal ned dit igjen i morgen for å søke om sosialgaranti og supplering, noe jeg garantert får. Jeg har husket å bestille time hos psykologen, og skal bestille legetime til uka.

Eneste som er litt kjipt er at jeg føler meg småsyk, og det tapper det lille jeg har av energinivå til de grader. Men, det får gå.

Skal møte Christian i byen i morgen. Prøve å ikke bruke så mye penger, bare litt mat kanskje.

S'all for now.

Og, Eline, den utfordringtingen orker jeg ikke enda XD so there!

søndag 18. oktober 2009

Home again

Hamar var koselig, trengte å komme meg bort og ut og holde meg opptatt. Nå er jeg sliten, litt fyllesjuk, og helt daff. Men jeg har allerede sovet masse, så vet ikke om jeg får sove helt enda. Jaja.. dille på nett, lese litt, spille DS eller noe.

Missed my friends tho <3

torsdag 15. oktober 2009

Mormor

Jeg er litt lei meg nå. Svulsten mormor fjernet viste seg å være ondartet, dvs kreft. Det var i urinblæra, og mamma har snakket med legen sin, og han sa det var en av de mildere formene, så jeg tror da at behandling og sånn burde funke fint. Så krysser fingrene for det...

It still hurts tho. Mormoren min. Personen jeg elsker mest her i verden, mer enn noen andre. Min gode, myke, varme, søte mormor. Jeg vil ikke engang tenke på hvordan det vil være skal jeg miste henne. For det skal ikke skje, ikke på mange år enda. Hun er bare 71, det er fler år hun har foran seg! Så det så!

*titte på bilder*

Hamar

Jeg og Remi reiser til Hamar i morgen ettermiddag. En barndomskompis av Remi spiller i band, de har konsert, og han lurte på om vi ville komme :) Så da brummer vi avgårde og blir borte til søndag. Blir spennende, jeg har bare møtt ham en gang eller noe sånt, og denne gangen har han eget sted å bo, så da bor vi hos ham. Hopefully it will be ok.

I dag skal jeg. Erh.. ja, nei jeg vet ikke. Jeg har tørket støv, og sitter og spiller Zelda: The Phantom Hourglass på DS lite'n min.

Litt trist at vi skal bort, er plutselig mye som skjer i helgen >.< Går glipp av felles shoot hos Truls og Ida, får ikke funnet på noe med Tuva, og heller ikke med Lars og Eline *sukk* Jaja. Sånn er det noen helger. Jeg gidder ikke droppe Hamar (som Remi har gledet seg veldig til over lenger tid) for noe jeg teknisk sett har mulighet til bittelitt oftere. So, yeah. Update kommer vel på søndag når jeg har kommet hjem igjen :)

I'll miss you guys 'n girls!

onsdag 14. oktober 2009

Teatime

Teatime comes right before bedtime. For nå har jeg camomille te ^^ Beroligende som bare fy, elsk elsk!

Jeg er tom for spennende ting å se på >.< Har sett nesten alt jeg kan finne av dokumentarer om mord og sykdommer og sånne bisarre groteske ting jeg vanligvis ser på. Jeg finner ingen anime jeg ikke har sett som jeg liker... Blaaah...

mandag 12. oktober 2009

Hmmses..

Jeg lurer på om energi nivået mitt stiger litt igjen for tiden. Probably due to my period, I loose iron, that is good.

Helgen var litt sånn...rar. Fredag kveld/natt fikk jeg migrene, og var som vanlig tom for smertestillende (ja, jeg har glemt å hente ut resepten min, skal gjøre det i dag tenkte jeg), men fikk til slutt sove. Nedturen var bare at jeg våknet opp med like ille hodepine og måtte avlyse shoot med Truls og Ida. Men jeg fikk en Paralgin Forte av mamma og ble ok igjen, om enn litt døsig og småkvalm. Så jeg bestemte meg for å møte Christian i byen for å spise mat og kjøpe bok. Og jeg fikk også ordnet det så bildene skulle bli tatt likevel med Truls :) Men sånn litt før jeg skulle dra ble jeg sykt kvalm etter å ha downet en kopp eller to med grønn te, så jeg prøvde å spise litt tørr loff for at det skulle gi seg. Det gjorde det imidlertid ikke, og jeg løp på badet og kastet opp XD Grønn te og loff så rart ut som spy *flire* Men etter det følte jeg meg helt fin, så jeg pusset tenner og kom meg til byen. Kjøpte to bøker, spiste kinesisk, og dro ned til Truls. Sånn egentlig skulle jeg raide den kvelden, men det ble nada av ettersom jeg etter litt champagne ble drasset med på byen ;) Ikke angrer jeg heller, hadde en flott kveld ^^ Remi hentet meg når vi skulle hjem, og jeg sov ved siden av kjæresten min den natten <3 Awesomeness!

Søndag var. Slapp, som vanlig. Sov sykt mye egentlig.

I dag har jeg... stått opp.. fikset meg litt.. Ryddet bittelitt.. Og skal kanskje en tur til byen og møte Christian i 4 tiden. Jeg vet ikke helt hva vi skal finne på men...jeg tror det kanskje er bra om jeg tvinger meg selv til å dra ut litt mer, kanskje jeg blir litt bedre av det. *nod*

fredag 9. oktober 2009

Utfordret

Jeg har blitt utfordret av Eline ^^

1. Skriv 10 ting om deg selv.

  1. Jeg har lett for å bare fokusere på negative ting, også i sånne her saker, så jeg pleier å droppe dem
  2. Min største drøm for tiden er å forlove meg med Remi. Jepp.
  3. Jeg har sluttet å drikke cola, men savner det sinnsykt mye
  4. Jeg har for mye fett på kroppen i forhold til muskelmasse.
  5. Jeg spiller klarinett igjen
  6. Et av mine største ønsker er å kunne være kreativ, skape ting selv, i steden for å bare kopiere alt annet jeg noen gang har sett eller hørt
  7. Jeg gleder meg til å studere igjen, jeg har savnet det
  8. Jeg både gleder meg og gruer meg til å flytte. Det er både fint og skummelt.
  9. Jeg skulle ønske andre mennesker kunne bestemme hva vi skulle finne på når jeg møter dem, ettersom jeg suger til det og alltid ender opp med å spise og titte på sko.
  10. Jeg eier sminke til flere tusen kroner, og har fremdeles ikke brøkdelen av det jeg har lyst på.

2. Legg ut et bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.



Meg og Janne på Castle Party, nede i den bittelille byen. Det var definitivt en av de bedre ukene i mitt liv. Jeg kunne valgt et bilde fra Praha, men jeg innså nettopp at jeg nesten ikke har bilder på denne maskinen, så det får gå. Det er et flott minne dette og ^^


3. Legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor.



Hah, ingen som sa bildet trengte å være av meg! Anyways, det er fanart, Moiraine fra the Wheel of Time serien til Robert Jordan. WoT er sammen med LOTR det som startet min pasjon for fantasy litteratur, og jeg forguder bøkene. Dette er et av de mer nydelige bildene jeg har funnet av Moiraine, som er en av mine favoritt characters.

4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.


På toget fra Praha til Polen. Jeg er oppblåst, flesk henger ut, jeg sover, og ser generelt grusom ut, mens alle andre på toget så awesome ut. Wtb timemachine to go back and change all that!


5. Så utfordrer du fem til.

Erh. Ja. Tviler på at det er så mange som faktisk leser bloggen min at all.

Selin
Christian

...erh, ja... det er de jeg vet leser bloggen sånn bortsett fra Eline, så det får holde *flire*

Nyuu nyuu!

Jeg og Remi har vært en tur i Sverige i dag ^^ Og, nei, jeg kjøpte ikke cola tenk! Remi fikk snus og lakrispiper, jeg fikk to Festis (men bare en med kaktus, jeg vet ikke hva den andre smaker :s), søstra mi fikk snop og mamma fikk røyk og cola light. It's the trip that matters tho. Remi hadde lastet ned masse musikk, og mye av det var fra Guitar Hero spillene som vi har spilt en god del de siste årene :p So it was kinda private, nostalgic, awesome and romantic at the same time ^^<3

Ting virker mye lysere ang flyttingen. Vi har ordnet det sånn at jeg og H får en tilleggskontrakt så jeg kan flytte inn og hun ut, og det virker som alle har gått med på å signere den også, så da får jeg sannsynligvis kontrakten om ca 2 uker og kan dra til NAV! Jeg regner med at det går greit, leia er under 6000 i mnd, og jeg er neeesten selvhjulpen pga rehabiliteringspengene, og sosialgaranti har jeg krav på, så alt burde ordne seg helt. Med mindre NAV plutselig bestemmer seg for at de vil jeg skal hate dem igjen da. Men jeg tror ikke det skjer når jeg har G inne i bildet, hun tar seg av det meste for meg :) Glad jeg ble med i det prosjektet.

I kveld skal jeg raide :p Nothing new there. Orker ikke dra ut i helg uansett, så det får bare være. Jeg er nydusjet, lukter godt, god og varm, har noe godt å drikke, og raids med OtN er alltid awesome! Ergo - it will be a nice evening :)

torsdag 8. oktober 2009

Awh

Remi får ikke lov til å betale depositumet over tid. Så da må han enten ta opp et lite lån, eller spare. Men men, jeg flytter fremdeles, må bare få kontrakten så jeg kan gå til NAV og si: Gi meg depositum! *nodnod*

onsdag 7. oktober 2009

Mrh..

Jeg er inne i en sånn fase hvor ingenting holder interessen min. Ikke bøker, ikke WoW, ikke musikk, ingenting. I tillegg har jeg så lite energi at jeg klarer skjelden gå ut å finne på noenting. Ikke det at jeg er selskap til å finne på noe med heller, jeg har jo null ideer for hva man kan finne på, så man ender opp med å sitte på rompa å gjøre nada, eller å tusle rundt uten mål og mening. Fun huh?

Men en ting begynner å ordne seg da: flytting. Og hvis Remi får betalt depositumet på nedbetaling, så flytter han inn sammen meg ^^ Da får vi to rom til rådighet, et til soverom (med liten balkong), og et til datamaskiner, klesskap, tv, og sovesofa. Selv flytter jeg ned i løpet av uka, selv om det sikkert blir litt gradvis. Jeg får nøkkel i dag eller i morgen, og skal ut å kjøpe sovesofa snart som jeg kan sove på der. Så tar jeg med en bagg klær, og laptopen. Alt det andre kommer ned etterhvert ^^ Yey? Kanskje jeg blir mer sosial med folk på besøk eller noe sånt? Hvis noen vil komme da...durp..

mandag 5. oktober 2009

Cold

Jeg fryser -.- Og jeg har angst. Ikke virker de teite pillene mine heller for some reason. Jeg skal egentlig til Christian og spise og se på film, men kroppen min og hjernen min vil ikke at jeg skal bevege meg ut av rommet mitt -.- Er helt kvalm. Ikke vil jeg at det skal være sånn heller, ffs, det dreier seg om en filmkveld, ikke verdens undergang! Ja, også fryser jeg. Max. Vil bare krype under dyna eller stå i dusjen i all evighet. Bleh.

søndag 4. oktober 2009

Helgen

Det har vært et par travle dager i det siste.

Torsdag: Jeg drar til byen med Christian for å kjøpe en klarinett, og ender opp med en Buffet Crampon, ganske ny modell, på promosjonssalg til 8,900kr. Fliser til 250. Vi tusler innom Manillusion og jeg kjøper festivalpass til Elektrostat. Lunsj på Pasta Basta i Bogstadveien (penne med skinke, bacon, chili, parmesan og tomatsaus, et glass rødvin, og et glass vann, nom!), før man så tusler hjemover igjen. Spille litt på nye instrumentet, funfun!

Fredag: Travleste dagen av dem alle. Stå opp, møte Grethe fra NAV i byen kl 2. Sitte å skravle og drikke te og spise croissant, før jeg tusler avgårde til Paléet for å prøve å finne en notebutikk som engang lå der. Fant til slutt ut at den har flyttet lenger ned i Karl Johan, og nå ligger like ved De'Villes. Tusler (les, powerwalk'er nesten) ned dit, ender opp med en etyde-bok, en filmmusikk bok, og en med klassisk. Ble tho litt skuffet over at den klassiske viste seg å være arrangert i jazz/swing stil, så jeg kommer nok til å kjøpe en ny en tror jeg. Kommer meg endelig hjem, dusjer, fikser meg, blir hentet av Remi, og plukker opp Karine og Jan-Gaute på vei til vors hos Vincent og Caroline. Der er både Adil, Benedicte og Kristina (de to førstnevnte bekjente, den siste helt ny). Vi drikker, blir fine og fulle, og blir kjørt til Elektrostat! Kvelden gikk ganske som planlagt, med unntak av at jeg ble litt fullere enn jeg hadde planlagt :p Tryne når man danser? Jepp. Finne folk man kjenner rett før man drar hjem og ikke kan henge med dem likevel? Jepp. Remi hentet meg utenfor Møllers, der det var slåsskamp (sjokk -.-). Kom meg hjem til min kjære, badet, *sensurert*, og sovnet ^^

Lørdag: Jeg sov selvfølgelig lenge. Men var ikke fyllesjuk når jeg våknet heldigvis! Drasser med meg Remi hjem, skifter og fikser meg litt, spiller litt på klarinetten for å vise ham, og så ut på middag med Karine og Jan-Gaute på Egon's på Nordstrand ^^ Ble fantastisk mett *flire* Orket uheldigvis ikke mer Elektrostat etter det. Kroppen min sa nei. Viste seg når jeg kom hjem at jeg hadde glemt å ta pillene mine for fredagen (not good), så det var nok en av grunnene. Ganske greit at jeg bare dro hjem og slappet av resten av kvelden da gitt.

Søndag: Jeg sov lenge igjen. Helt til tre om ettermiddagen. Tok lang tid etter det igjen før jeg kom meg ut av senga. Var så tappet for krefter og energi at jeg trodde først jeg var en grønnsak. Alt jeg har spist totalt i dag er 4 ostesmørbrød. Jeg har drukket et glass melk, et glass saft, og en halv kopp med grønn te. Dagen har vært kjedelig. Har ikke orket en dritt. Bare lest litt...spilt litt... ligget i sengen med lukkede øyne. Sett litt anime. Skrevet dette blogginnlegget... Håper jeg klarer litt mer i morgen, grønnsak-dager er kjedelige...