BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 29. januar 2009

I feel...

..lonely?

Jo, det stemmer. Jeg føler meg ganske ensom for tiden. Remi er syk, og vil ikke smitte meg, så han ser jeg ikke før han er bedre. Jeg har ikke akkurat vært så sosial den siste uka. I steden for å føle meg nummen, føler jeg meg tom. Ekkel følelse. Og samtidig, så er det en rar tomhet. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det heller, så jeg gidder ikke prøve.

Jeg vet ikke hva jeg skal finne på i morgen. Ikke på dagen på fredag heller. Det er som med mat, jeg er lei det meste.

Jo, jeg fant ut hva mamma mente. Kresenheten min og matfobien min er faktisk klassifisert som en spiseforstyrrelse det og, det var derfor hun brukte ordet.

onsdag 28. januar 2009

..

Jeg kom nettopp til å huske på noe jeg lurer litt på. Jeg møtte mamma på t-banestasjonen når jeg ventet på banen hjem fra psyken i går. Så snakket vi litt om hva jeg hadde snakket om der. Så nevnte jeg at han lurte på om jeg noen gang hadde vært hos ernæringsfysiolog. Det har jeg jo, husker ikke hvor gammel jeg var. Jeg trodde det var fordi legen var redd jeg ikke fikk i meg nok vitaminer og sånt fordi jeg var så kresen. Så sier mamma "ja, men det var jo i forbindelse med de spiseforstyrrelses-greiene". Hva slags spiseforstyrrelse? Jeg husker ikke stort mer enn at jeg fikk beskjed om å spise vitaminer og prøve ny mat. Hadde jeg virkelig en spiseforstyrrelse på den tiden? Hva slags da? Var jeg bare kresen sånn som jeg trodde, eller var det noe mer? Mesteparten av livet mitt er ganske fuzzy sånn bortsett fra enkelthendelser, så det kan jo hende jeg ikke husker. Jeg får spørre mamma om det.

Og den behandlingen vi skulle prøve neste psyk time...den er visst litt kontroversiell, med en del kritikere, men gir visst gode resultater. Det skader ikke å prøve. Men det som er funky er at det er en behandlingsmetode mot PostTraumaticStressDisorder. Er det det jeg har? Ingen psykolog har nevnt dette tidligere, de har bare snakket om depresjoner, borderline, angst, paranoia og mild narcissisme =/ I'm getting confused here. Jeg får si til ham neste gang at nå vil jeg snart ha litt peiling på hva han tror er galt med meg. Jeg liker ikke å ikke vite.

tirsdag 27. januar 2009

o.O

Nå er jeg spent på neste psyk time. Jeg fikk endelig fortalt om hvordan jeg oppfatter følelsene mine, hvor kald og nøytral jeg føler meg store deler av tiden. Så han foreslo en terapi kalt EMDR. Skal gjøre litt research nå, men sånn som han forklarte det, så er det forbundet med Rapid Eye Movement (sånn du har når du sover), og det igjen er hektet til å takle og prossesere ting som har skjedd oppe i hjernen. Han tror at nervebanene som overfører følelser (spesielt av glede og lignende) har låst seg i negative baner, så de er rett og slett blindveier som gjør at jeg bare føler meg litt nummen. Det skal forsåvidt mye til for å få meg til å bryte de banene, men denne terapien går ut på å stimulere disse øyebevegelsene i våken tilstand, samtidig som man snakker om problemer og lignende. Ergo, we're gonna try to make me feel more again. Han var nok litt i sjokk over at jeg er såppass nummen for ting. At jeg kunne forklare minutt for minutt hva som skjedde natten onkelen min døde, og ikke engang skjelve på stemmen. Så han tror det er best at vi kobler om hjernen min litt.

Vi snakket om litt andre ting og. Matfobien min. Og litt om at jeg er så flink til å skjule ting at jeg tror han hadde blitt skremt hvis han egentlig visste hva som foregikk oppe i hjernen min. Det var deilig at han ikke bare antok at jeg skrøt på meg ting, eller ville virke sykere enn det jeg er. Jeg har en tendens til å få folk til å tro at jeg lyver fordi jeg er god til å ordlegge meg og ikke har problemer med å snakke om ting. Anyways, han tok det på alvor, og vi skal snakke mer om det etterhvert og. So, progress I think.

I dag spiste jeg yoghurt til frokost. Tid for middag så snart de andre er ferdig med kjøkkenet og stekepanna. Da blir det kyllingnuggets på meg. Woo.

mandag 26. januar 2009

Hverdagene

Jepp. Da er vi tilbake til den tiden jeg hater mest hele uka: Hverdagene. Nå må jeg forsåvidt si det at Remi er hjemme fordi han er syk, og da er det ikke like kjedelig, men...how to explain. Jeg er arbeidsløs. Hver dag, så går nesten alle jeg kjenner på jobb, tjener penger, går på skole, gjør noe. Mens jeg...jeg våkner kl 10 (ofte senere fordi jeg ikke klarer å se vitsen i å stå opp selv om psykologens ordre er at jeg SKAL opp uansett), åpner laptopen, skrur på musikk, henter meg et glass melk, og tar på meg morgenkåpen min. Noen ganger har jeg husarbeid å gjøre, så da gjør deg det. Jeg tar meg en dusj, jeg spiller litt WoW, eller leser en bok. Jeg går på nettet og titter etter jobber jeg kan gjøre, eller som intresserer meg. Jeg søker de få gangene jeg faktisk finner noe. Et par dager senere får jeg alltid avslag i posten. Er jeg så heldig å komme på intervju, så må jeg nesten rett og slett gå igjen så fort de ser vitnemålene mine pga alt sykefraværet. Det henger over meg som er sort sky som ikke vil noen steder. Selv om jeg er bedre nå (tror jeg), selv om jeg virkelig vil, selv om jeg kan yte bedre service, være mer punktlig, og yte mer på jobben enn det de andre som har søkt har, så får jeg ikke jobben pga fraværet.

Gå til NAV sier alle. Vel, jeg har gjort det. Jeg har vært registrert siden i høst. Og de vil ikke gi meg en fuckings saksbehandler engang. "Ikke gi opp" sier alle også. Men det er ikke så lett. Når du har ringt så mange ganger, vært der nede så mange ganger, og de kommer med de samme gamle unnskyldningene gang på gang uten at du kommer deg 1 cm fremover engang, da er det ikke så lett å bare fortsette. Det er demotiverende. Bare tanken på å måtte ringe eller gå ned til NAV en dag setter i gang en angstprosess i kroppen, jeg får helt noia, og det ender ofte opp med at det ødelegger hele dagen min. Jeg blir aggresiv når noen spør om det er noe nytt, for det er aldri noe nytt. Hadde det skjedd noe nytt, så hadde jeg jo fortalt det! Det går på nervene at jeg skal stå stillestående et helt år, med hverken jobb, utdannelse, eller noen form for økonomisk støtte. Jeg har flaks, jeg har mamma og pappa og Remi som strengt tatt gir meg mye mer enn det jeg fortjener. Men det er flaut, det brenner. Jeg skal kunne ta vare på meg selv, jeg er 21 år ffs!

Uansett hva jeg finner på i hverdagen, så gnager dette hardt. I tillegg er jeg redd for at jeg er for syk for å jobbe, men for frisk til å få hjelp. Jeg er redd for at migrene ikke er regnet som en fæl nok kronisk sykdom til at jeg ikke blir fortalt at jeg bare må finne meg en jobb. Jeg er redd for at psykologen min ikke skjønner alvoret i tingene jeg forteller. Jeg virker så in control av alt når jeg sitter hos ham. Som om jeg ser ned på mine egne problemer. Jeg tror ikke han har skjønt hvor hjelpesløs jeg føler meg noen ganger, hvor hardt angsten og tvangshandlingene sitter, hvor hardt jeg tror den uspesifiserte spiseforstyrrelsen sitter, hvor dype depresjonene er når de først kommer, og hvor følelseskald jeg føler meg store deler av livet mitt. Det skremmer vettet av meg, men siden jeg er høyt intelligent, og ikke vil virke gal, så er jeg blitt så flink til å skjule det at jeg tror jeg skjuler det for godt. Hvordan skal jeg få hjelp når jeg ikke klarer å forklare det godt nok? Jeg er så følelseskald når jeg sitter der, jeg kan snakke om virkelig vonde ting uten at jeg gråter eller reagerer. Jeg kan bortforklare ting, si at jeg vet det er dumt, og logikken i hodet mitt sier de riktige tingene, men hjernen reagerer feil uansett.

Does any of this make any sense....?

søndag 25. januar 2009

Sunday, pretty sunday

I dag har vært fin hittil! Masse å skrive om som er POSITIVT!

Vi starter med nerding: Magen er 34, og skal til 40 i dag.

I går fikk vi sovete av Terje. Den luktet himmelsk, smakte nesten like godt, og fikk meg så rolig og avslappet at jeg våknet bare 3 ganger i natt! Nå skal det sies...det er to urter i den som ikke er lovlige i Norge. Men det driter jeg langt i, den virker. Også virker den på stresset mitt også, så jeg drikker den om dagen også.

Vi var ute med Ozzy på lang tur i dag. Det er virkelig en perfekt søndag. Snø, men varmt i lufta. Var et tonn med småbarnsfamilier ute *flire* Ozzy ble fornøyd hvertfall, det er helt sikkert! Og vi ble slitne :p Nå sitter vi å spiser (McDonalds-mat...men men...jeg har beveget meg mye i dag, og dagen er ikke slutt), spiller Guitar Heroes World Tour, og skal WoW'e sammen snart <3

Lurfe today <3

fredag 23. januar 2009

WoW-mania

Omg... Vi maggeprester i dag. Har gått opp 3 lvls, snart 4. Dvs, 23 til 26, snart 27. Skal se om vi rekker å treffe 30 før man legger seg. Men sånn går det når man ikke har noe annet å gjøre.

I dag har vært binge... jeg var så stolt tidligere i dag, hadde bare spist et kyllinglår. Men så kom mamma hjem og hadde kjøpt sjokoladepudding og insisterte på at vi spiste det sammen. Nothing for it, I had to. I have to move a lot tomorrow I guess.... -.-

tirsdag 20. januar 2009

Liste dings!

Jeg nappet den fra Frederic!

HAR DU:
Kviser?
-Nå og da takket være blandingshud og hormoner

Boxer til over 200 kr?
-Haha, nei

Tv på rommet?
- Nope

Spydd av noe du har sett på tv?
-Nope, bare nesten

Drukket deg full?
-Jadda

Brune, blå eller grønne øyner?
-Blåååå

Noen gang hatt på deg brunkrem?
-Nope

Over 1 kontakt på msn?
-Joda

Piercing?
-13 stk, 7 i ørene, 1 i tunga, begge brystvortene, og 3 i navelen

Sett Bloody Mary?
-Hmm, husker ikke, så da sier vi nei sånn for sikkerhets skyld

EIER DU:

En boxer?
- Nei

En string eller truse?
- Ja

Trådløs datamus?
- Nope

Briller?
- Nope

En gutt/jente?
- Eier? Jada, opptil flere :p

En mobil?
- Ja, fin og fiks med rød juleteip >_<

Et rosa rom?
- Nope

En fisk?
- Neh

Et kamera?
- Noez

Et sims spill?
- Nei

En gris?
- noez

HAR DU NOEN GANG?
Kyssa ei hore? Nope
Løpt fra lærer'n? Ja
Kalt opp læreren? Neh
Farga håret? Ja :p
Angra på noe? Hvem har ikke det? Så ja
Vært på tusenfryd? Jepp
Dusja naken? -.- ofc
Bada med klær? Japp
Vært naken på cam? Joda, rent privat sett til kjæresten, bare så det er avklart
Stått på slalom? Njeh, ikke slalom. Snowblades derimot:D
Hatt ei hore i huset ditt? Nope


VILLE DU NOEN GANG:
Hoppet fra ei bru? Njææ.. prøvde en gang men pysa ut, thank gods
Spist et levende dyr? Nei
Brukt flere lag med brunkrem? If you paid me lots of monneys
Gått ute alene i mørket i en skog frivillig? Joda, har gjort det og for den saks skyld
Gått med pysj i sentrum? Once again, if you paid me lots of monneys

HVA SYNTES DU OM:
Gutter? : Tre ord: namm, idioter, herregud
Matte? : Nj... jeg er flink i det, men det er kjedelig
MSN? Greit til tider, men stort sett plagsomt
Sims? Boring
Søskna dine? Helt grei
Den personen du stjal denne tingen fra? Søt ^^

HVA ER BEST AV:
Kyss eller klem? Kyss
Guttevenner/jentevenner? Guttevenner
Å være døv eller å være blind? Blind
Dyne eller pute? Pute
Kulepenn og gråblyant? Kulepenn
TV eller data? Data
Øyne eller munn? Øyne
Sims 1 eller Sims 2? INGENAVDELENEFUCKOFFSIMSDUDE
Mus eller rotter? Rotter

ER DU:

Gutt eller jente? Jente

Egoistisk? Nj...egosentrisk

Høy eller lav? Lav

Feit? Sometimes I think so. Teknisk sett, nei.

Smart? Ofc

Presis? Stort sett

Rampete? Njeh

Forelska? Ofc <3

List of the day

Da er det på tide med dagens liste. Vanligvis skriver jeg den på papir, men kanskje jeg blir litt mer motivert til å gjøre det jeg skal hvis jeg publiserer det *flire* Here we go!

1) Stå opp av senga og kle på meg
2) Brette klær og sengetøy som henger til tørk på stua
3) Spise lunch av noe slag
4) Spise middag av noe slag
5) Ringe mamma og minne henne på å ta ut penger
6) Dra til Fjellhamar

Ja, jeg må dra til Fjellhamar i kveld ja. Skal til Sverige med Tuva i morgen, og vi drar veldig tidlig, så da er det enklest om jeg sover over fra dagen før *smile*

Nattetanker

Som vanlig har jeg vanskeligheter med å sove. Sånn er det bare tror jeg, har alltid vært sånn. Men så begynner man å tenke da.

I natt var det kroppen min. Jeg hadde krøllet meg sammen og så på musikkvideoer på YouTube. Musikkvideo ble til en thinspo. Thinspo ble til upbeat musikk, mens jeg jogget på stedet i 10 minutter. Jeg er ikke vant til å jogge ettersom jeg har skader på hoftene, og legen forbød jogging for et par år siden da det viste seg at jeg fikk slitasjeskader av det. 10 minutter høres kanskje ikke mye ut, men det er det for meg. Jeg har vondt i hoftene. Det er ikke akkurat digg å sitte. Og jeg vet at i morgen kommer jeg til å jogge rundt i stua når ingen er hjemme, bare fordi jeg føler at jeg må. Blir vel noen situps også.

Jeg tror dette er litt motivert av at mamma sa opp treningsavtalen min på Skullerud Sportsenter. Jeg har vært clueless i over et halvt år nå etter jeg ikke fikk lov å gjøre yoga lenger. Eller, lov og lov, jeg fikk ikke lov å bruke armene pga senebetennelsen, og etter det begynte jeg ikke igjen. Mamma sier jeg kanskje kan begynne med henne på SATS, men jeg tviler på at hun gidder å betale, jeg har en tendens til å være flink et par mnd, så går alt i dass. Sånn som med resten av livet mitt. Men jeg håper hun gidder, da kan jeg si til Remi at "hey, jeg går på SATS nå, skal vi trene sammen", så kanskje han begynner å trene igjen :)

Anyways...jeg burde legge meg og sove. Men først skal jeg klistre inn litt ønskebilder!






mandag 19. januar 2009

Pewpew

Ja, da startet jeg opp en blogg her og da. Sånn siden jeg er så griselei av Nettby for tiden. Jeg må finne ut hvordan jeg kan få den til å se litt bedre ut med tiden. Inntil da så får den være som den er nå.

Jeg føler at jeg egentlig har hatt en veldig produktiv dag, samtidig som den har vært veldig lat. Jeg sto opp til en ok tid, og drakk et glass melk. Dillet litt rundt på laptopen, tok meg en dusj. Vasket dusjen, kledde på meg, renset ansiktet og alt sånt jeg er nødt til etter jeg har dusjet. Tok oppvasken. Der stoppet produktiviteten. Egentlig skulle jeg ut og gå tur i dag, men det er kaldt, og jeg liker ikke gå rundt alene. Så skulle egentlig Selin komme en tur, men hun måtte rydde, så da skal jeg heller møte henne i morgen. Så da ble jeg bare sittende og WoW'e for å distrahere meg litt fra teite tanker. Det virket en god stund. Jeg ble skikkelig sulten igjen, og siden jeg har funnet ut av at jeg må i det minste spise noe når jeg blir sulten, så tenkte jeg at jeg skulle lage meg en rett i koppen tomatsuppe, og ta en liten skive brød ved siden av. Men pappa syns det var teit, og satte på en pizza til meg i stedet. Så da spiste jeg litt av det i stedenfor. Det har da selvfølgelig resultert i at jeg føler meg helt ekkel og tung i hele kroppen. Men men. Det får bare være.

Jeg har funnet noe jeg har veldig lyst på, lookie!